Runājot par interjera dizainu, 2022. gads bija ļoti krāšņs un piesātināts ar krāsām.

Jau atkal tapetes ir populāra opcija, lai atsvaidzinātu mājokli, biroju, vai pat mēbeles. Tāpēc, paskatīsimies, kas gaidāms 2023. gadā.


Botānika


Kurš teica, ka ir nepieciešams iegādāties īstus augus, lai atdzīvinātu savu istabu?

Lapu dizains uz tapetēm lieliski noderēs tiem, kas bieži mēdz aizmirst aplaistīt savus zaļos draugus – perfekts un gaumīgs risinājums.

Dažādi, pie sienas piestiprināmi, mākslas darbi ar botāniskiem motīviem jau vairākus gadus ir topā, it īpaši pēdējos divus gadus.

Papardes, banānu lapas, eksotiski augi – tie visi atsvaidzinās telpu un radīs iespaidu, ka tikko tika veikts remonts. Kā arī, dizains ir piemērots ik vienai telpai. Tas derēs birojam, vannas istabai, dzīvojamajai istabai un citām.

Un labākais ir tas, ka tev nemaz nebūs jāuztraucas par laistīšanu, šie zaļumi zaļos ilgus gadus.

Manatapete dizains


Neitrālie elementi


Jau vairākus gadus populārs ir skandināvu stila interjers ar baltajiem toņiem. Mēs saprotam, kādēļ tas tā ir – maigās krāsas un vienkāršās līnijas rada nomierinošu noskaņu. Ja izteiksmīgi, ar rakstiem un krāsām piesātināti dizaini tev nepatīk, tad neitrālas tapetes būs kā radītas tev.


Damasks un viss antīkais


Ja tev nepatīk tapešu dizaini ar dabas elementiem un vēlies kaut ko drosmīgāku, tad damaska tapetes varētu būt atbilde uz taviem meklējumiem. Kāpēc gan?

Damaska rakstiem piemīt noslēpumainība, kādu nevar manīt citos rakstos, kā arī, tās piešķir karalisku skatu telpai, gluži kā vēsturiskajās filmās.

Radi savas mājas troni... Noorganizē ekstrēmās pārvērtības savā guļamistabā!

Kā arī, tu vari apvienot drosmīgo ar neitrālo, izvēloties izteiksmīgas damaskas tapetes neitrālos toņos.

Manatapete Damaska raksta tapetes


Tapetes vannas istabai


Varbūt domā, ka mēs tevi āzējam, liekot aplīmēt mazmājiņu ar tapetēm, bet mēs to sakām ar pilnīgi nopietni.

Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, mēs varam līmēt pašlīmējošās tapetes arī ļoti mitrās telpās, piemēram, vannas istabā. Tapetes ir lieliska alternatīva, ja nevēlies ķēpāties ar flīzēm, jo ir pieejamas arī tapetes ar flīžu dizainu. Protams, tu vari izvēlēties jebkādu dizainu, pat savu personīgo mākslas darbu, ja vēlies.

 Manatapete Skandināvu stila tapešu raksti


Mākslas darbi uz sienām


Pat ja rakstainas tapetes ir atkal modē, tapetes ar grezniem mākslas darbiem nebūs par mata tiesu sliktākas. Šādas tapetes ir brīnišķīgs variants, ar kuru atsvaidzināt interjeru.

Ir vairāku veidu tapetes ar greznu mākslu uz tām. Piemēram, tu vari uzlīmēt tapeti ar peoniju motīviem savā dzīvojamajā istabā, bet darbistabā uzlīmē tapeti ar dabasskatu, vai arī izveido akcenta sienu ar marmora motīviem. Ir vairāki varianti, no kuriem izvēlēties tīkamāko, un tie visi pārvērtīs tavu telpu līdz nepazīšanai.

Atliek vien izvēlēties īsto tapeti un vari ķerties pie ekstrēmajām pārvērtībām! Un neuztraucies, Manatapete palīdzēs tev veikt šo izvēli!

October 14, 2022

Atstāt komentāru

Lūdzu atceries: komentāri vispirms tiks izskatīti, pirms tie tiks publicēti.